Waarom kiest u voor ActiGraph?


ActiGraph is de industriële standaard

De hardware en software van ActiGraph is en wordt gebruikt in honderden grootschalige onderzoeken, waaronder de ‘National Health and Nutrition Examination Survey’, de ‘IPEN’studie, de ‘European youth heart study’ en de ‘Millenium Cohort Study’. Meer dan 1500 universiteiten en onderzoeksinstellingen in meer dan 65 landen gebruiken de ActiGraph producten om objectieve activiteiten te meten en slaaponderzoek te doen in onder anderen de volgende gebieden: obesitas, diabetes, slaapstoornissen, gedrag van ouderen en presteren van sporters.

Nauwkeurigheid

De ActiGraph devices zijn de meest gebruikte en gevalideerde activiteitenmeters, gebaseerd op accelerometrie, die er op de markt zijn. Er is uitgebreid onafhankelijk onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid en validiteit door een vergelijking te maken met directe en indirecte calorimetriemetingen en de DLW methode, methodes om het energieverbruik te schatten.

Innovatie

ActiGraph is trots op haar leidende positie binnen de actigrafie-markt op het gebied van innovatie. ActiGraph werkt aan de weg op het gebied van data resolutie, levensduur van batterij, data opslag capaciteit en draadloze en mobiele communicatie. ActiGraph streeft ernaar om haar klanten oplossingen te geven waar ergens anders nog niet aan is gedacht.

Eerste klas klantenservice

Het team dat onze klantenservice vormt is toegewijd om ActiGraph gebruikers te helpen met hun problemen, zodat de wetenschappelijke doelen niet in het gedrang komen. De teams van verkoop en klantenservice zijn fulltime bezet, zorgen voor individuele ondersteuning, reageren snel op vragen en geven regelmatig live trainings-webinars op uiteenlopende niveaus.

Door de samenwerking met wetenschappelijke organisaties, worden software en hardware aangepast aan de wensen van het onderzoek en kunnen innovaties snel geïmplementeerd worden.

Betaalbare oplossingen

ActiGraph producten behoren tot de meest betaalbare op de markt, en het verkoopteam is toegewijd aan het vinden van een plan voor de meeste budgets. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laatste nieuws
28
jan
2022
7
dec
2021
1
dec
2021